Snikkeren MC

1 år med Norsk MotoVlog – Suksess?

For litt over 1 år siden bestemte jeg meg for å prøve meg som Norsk MotoVlog’er på YouTube. Dette var helt upløyd mark for meg, og jeg var usikker på om det var noe jeg kom til å fortsette med. Jeg satte meg derfor et mål for å bestemme om jeg skulle fortsette med MotoVlogging eller ikke: Jeg måtte nå 250 følgere på YouTube innen 1 år, ellers var det ikke noe vits i å fortsette.

Nådde jeg målet mitt?

Jeg må si at det gikk over all forventning, og allerede etter 5 mnd. hadde jeg 200 abonnenter på YouTube. Og det gikk ikke lenge etter det før jeg passerte målet mitt på 250 abonnenter.

Det at folk abonnerer på YouTube-kanalen min er en stor motivasjon for å fortsette å lage MotoVlog. Det viser jo at folk setter pris på det jeg lager, og synes det er interessant nok til å følge med på det jeg legger ut.

Ikke bare MotoVlog

Etterhvert som jeg følte meg mer og mer komfortabel bak kamera, fant jeg ut at jeg også ville prøve å lage litt «Studio»-videoer. Jeg tenkte at det kunne være greit å kunne variere innholdet på kanalen. I tillegg vil det være greit å lage slike videoer i perioder der jeg ikke får lagt ut vanlige MotoVlog’er.

Det å vise hvem jeg er vil også være med å sette et litt mer personlig preg på kanalen, noe jeg håper vil gjøre det litt mer interessant å følge med.

I videoen over/oppe til høyre, kan dere se et eksempel på en slik «Studio»-video. Her viser jeg hvordan jeg legger om dekk med slange i.

Det siste jeg har begynt med på YouTube, er live-streaming. Dette er også helt nytt for meg, og noe jeg vil vurdere om jeg skal fortsette med eller ikke. Tanken bak dette er å gi dere en mulighet til å bli mer «kjent» med meg. Dere kan da delta live i chatten, og være med å påvirke hva jeg skal snakke om i live-stream’ene. I videoen til venstre (over på mobil) kan dere se et eksempel på live-stream. Jeg skjønner jo at det ikke er like kjekt å se dette i ettertid, som live når man har mulighet til å delta i chatten.

Når går jeg live?

Det å få med seg når det blir live-stream er ikke alltid så lett. Jeg har ikke planer om å ha en fast dag hvor jeg live-streamer, da det avhenger litt av hvordan fruen jobber. Følger du meg på YouTube får du jo varsel om det. Ihvertfall hvis du har husket å klikke på bjellen også. Men da får man bare varsel akkurat i det live-streamen starter. Dersom du ønsker å få varsel en stund før, kan det være greit å følge meg enten på Facebook, eller på Twitter. Der vil jeg varsle dere minst en halv dag i forveien, eller mer hvis jeg vet når jeg skal gå live.

Sleng gjerne inn en kommentar under om du tror live-stream er noe du kommer til å se på eller ikke. Eller med forslag til hva du vil se mer av på YouTube-kanalen. 

Hva skjer med nettsiden Snikkeren-MC.no?

Som noen av dere kanskje ser, så har jeg endret fargen på nettsiden. Dette gjorde jeg for å få et mer helhetlig inntrykk på alle formatene. Denne fargen går igjen både på YouTube, Facebook og her.

Snikkeren MC Sticke

Hovedfokuset mitt kommer nok til å være på YouTube fremover. Jeg har merket at jeg ikke har tid til å skrive så mange artikler etter jeg begynte med YouTube. Derfor har jeg tatt noen grep for også å holde innholdet på Snikkeren-MC.no oppdatert.

Jeg har integrert videoer fra YouTube på forsiden av Snikkeren-MC.no. I tillegg har jeg laget en egen side over de nyeste videoene. Denne finner i menyen, eller ved å klikke her.

Til det bedre?

Jeg håper denne endringen er til det bedre. Jeg får laget flere videoer enn jeg klarte å lage artikler. Det vil føre til mer innhold på siden, og er etter min mening et mer engasjerende format.

Hva tror du? Si din mening i kommentarfeltet under. 

Kommentarer

Kommentarer