YouTube

Skal jeg starte en MotoVlog?

Denne vinteren har jeg brukt mye tid på YouTube, og har sett en del på de som har MotoVlog. Når har vi ikke veldig mange norske Vloggere, så en stille stund på nattestid var jeg innom Ebay en tur. Jeg bestilte meg en billig mikrofon og åpent kamerahus til GoPro’en.

MotoVlog-oppsett

MotoVlog Setup

Foreløpig har jeg kun en åpningshjelm, og da blir det litt vanskelig å montere kamera på hakepartiet av hjelmen. På venstre side har jeg montert intercom’en, så da måtte kamera’et monteres på høyre side. Jeg har bestilt meg ny hjelm, så dette vil endres når jeg får den.

Jeg kjøpte jo som nevnt en billig mikrofon og åpent kamerahus på Ebay. Tror det kom på rett over 100-lappen ferdig levert. På bildet til venstre ser dere hvordan jeg har lagt opp mikrofonen i hjelmen.

Kleint å snakke til seg selv

I går fikk jeg endelig tatt den første lille kjøreturen etter en lang vinter. Jeg hadde jo tenkt litt igjennom hvordan det kom til å være å snakke med seg selv, men det føltes egentlig enda kleinere enn jeg hadde sett for meg. Nå er jo jeg Bergenser, og ikke spesielt sjenert av meg, så det var litt overraskende at det skulle føles så rart.

Jeg håper jo at dette bare er en vanesak. Jeg vil tro det blir lettere og lettere jo mer jeg gjør det, og flyten blir sikkert bedre og bedre etterhvert også.

YouTube-kanalen

Jeg har jo en YouTube-kanal hvor jeg har lagt ut en del filmer fra før. Hvis dere klikker på logoen til høyre her, kommer dere til kanalen min.

Det har jo ikke vært noe mål og mening med kanalen før, så det ligger litt forskjellig der. Men hovedsaklig er det MC-relatert innhold.

MotoVlog

Mitt første forsøk

I videoen under ser dere mitt første forsøk på vlogging. Lyden er nok ikke den beste, men man kan kanskje ikke forvente så veldig mye mer av en billig Ebay-mikrofon?

Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger. Er dette noe å se på, eller ble det bare døvt?

Hjelp fra dere

Hvis dette er noe jeg skal satse på, så trenger jeg hjelp fra dere lesere/seere.

Jeg må i så fall legge dette opp litt annerledes. Jeg tenker at det må bli episoder med forskjellige tema. Kanskje et eller 2 tema per episode?

Det jeg i så fall trenger hjelp til da, er forslag til hva jeg skal snakke om? Hva ønsker dere at jeg skal ta opp?

Legg igjen en kommentar under, og si hva du synes. Vil du at jeg skal satse på dette? Har du i så fall forslag til tema?

Kommentarer

Kommentarer