Kommenter med Facebook

Kommenter med Facebook

Snikkeren-MC.no har nå gått over til å bruke Facebook sitt kommentarsystem. Dette vil (for de aller fleste) gjøre det enklere å kommentere artiklene på siden.

Jeg håper dette vil føre til at enda flere legger igjen en kommentar her inne. Tilbakemeldinger er jo litt av motivasjonen for å fortsette å drive denne siden.

Hva med de gamle kommentarene?

Dessverre så vil de kommentarene som ble skrevet i det gamle systemet forsvinne. Jeg skulle gjerne sett at de ble værende på siden, men det blir bare rot med 2 kommentarsystemer.

Snikkeren-MC.no på Facebook

Find us on facebook

Snikkeren-MC.no har som mange vet en Facebookside. Der kan dere følge med på hva som skjer her på siden, så slipper dere å gå glipp av noe. ?

I skrivende stund har siden 206 likes på Facebook. Jeg setter stor pris på dere som følger meg der, og jeg setter ekstra stor pris på dere som også liker og kommenterer artiklene (her eller på Facebook). Denne siden er jo ikke drevet av økonomiske hensikter, her er det kun likes og kommentarer så gjelder. ?

Både her og på Snikkeren-MC.no sin Facebookside

En annen fordel med Facebook sitt kommentarsystem, er at kommentarer vises begge plasser. Det vil si at dersom du kommenterer en artikkel her, så vil kommentaren også vise inne på Facebooksiden.

Lik og kommenter

Så, hva venter du på? Sleng inn en kommentar, og lik siden på Facebook.

Kommentarer

Kommentarer