MC-forumet.no

MC-forumet.no – Norges Hyggeligste MC-forum

Mange av dere kjenner kanskje til MC-forumet.no? Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om hvorfor jeg synes det er så bra, og hva man får igjen for å være medlem der.

MC-forumet.no – en uhøytidelig MC-klubb

Mange rynker sikkert på nesen når jeg sammenligner MC-forumet.no med en MC-klubb. Nei, vi har ikke en fast dag i uken å samles på. Nei, vi har ikke noe klubbhus. Nei, vi samles ikke for å mekke på syklene våres.

Men jeg vil likevel sammenligne oss litt med en MC-klubb. Vi reiser på turer sammen, vi hjelper hverandre med det vi har mulighet til, og mange tilbyr overnatting til de som måtte ha behov for det når de er på tur. Dette er det som gjør MC-forumet.no så bra.

Turer

Det arrangeres flere fellesturer i løpet av sesongen. Noen av de større turene ser dere i listen til høyre her. Dere kan klikke dere inn på hver av de, og se hva hver enkelt tur går ut på.

Dere kan lese referat fra PreHøstTuren på sidene her, så får dere et inntrykk av hvordan denne turen er. Dette er forresten en tur som jeg arrangerer. Det blir 7ende året på rad med PreHøstTur i år.

I fjor var det første året både Nord-Norgeturen, Hardanger PokerRun, og Grustur i Øst, og i år blir det altså 2. året på rad for de. Og dere vet hva de sier, 2 år på rad er tradisjon. ?

MC-forumet.no på Facebook

Find us on facebook

MC-forumet.no er selvfølgelig også å finne på Facebook. Det skjer ikke veldig mye på Facebooksiden, men det kan være greit å følge med der i forhold til driftsmeldinger om forumet.

Registrer deg, og bli med på morroa

MC-forumet.no er helt gratis, så det er bare å registrere seg for å bli med på morroa. Turene man blir med på koster bortimot ingenting. Man betaler hver for seg, og overnatter gjerne i felles hytter. Da blir kostnadene lave, og man kan bruke pengene på en ekstra øl på kvelden. ?

Har du noe å tilføye? Sleng inn en kommentar i kommentarfeltet under. ?

Kommentarer

Kommentarer