Sikker tilkobling

Sikker tilkobling og nyhetsbrev

Den siste tiden har det skjedd litt her på Snikkeren-MC.no. Jeg har som nevnt byttet til Facebook sitt kommentarsystem. Men det er ikke alt som er gjort bak kulissene. Siden har også fått SSL-sertifikat, eller sikker tilkobling om du vil.

Hva betyr det for deg?

Det at siden har såkalt sikker tilkobling, eller SSL-Sertifikat, vil si at du kan være trygg på at utenforstående ikke kan omdirigere deg til lumske sider når du trykker på et bilde eller link på Snikkeren-MC.no. Dataene er nemlig kryptert, slik at uvedkommende ikke får tilgang til de.

Hvordan vet du så om siden er sikker? Til venstre for adresselinjen finner du en grønn hengelås. Det vil si at siden har sikker tilkobling. Adressen skiller seg også fra en normal adresse, ved at det er kommet en s bakom. En vanlig nettadresse begynner med http://, mens en sikker tilkobling begynner med https://.

Nyhetsbrev – hva har det med sikkerhet å gjøre?

MailChimp

Jeg har nå gått over til MailChimp sitt system for nyhetsbrev. MailChimp er en av verdens største aktører når det kommer til håndtering av nyhetsbrev. Dette sikrer deg som leser ved at du kan være sikker på at e-postadressen din ikke kommer på avveie. Du kan være sikker på at du ikke vil oppleve et hav av spam-mailer som følge av at du abonnerer på nyhetsbrev fra Snikkeren-MC.no.

Og mens vi snakker om nyhetsbrev, så er det bare å fylle ut skjemaet til høyre, så vil du få en e-post når det dukker opp nye artikler på siden her.

Abonner på nyhetsbrev fra Snikkeren-Mc.no

* indicates required

Oppdatert

Jeg kan love dere at jeg skal prøve etter beste evne å holde siden up to date, med de nyeste sikkerhetsoppdateringene. Og så skal jeg love at det fra no av blir mye større fokus på MC, og ikke så mye fokus på tekniske løsninger på siden her.

Som vanlig; Har du noe å tilføye, eller føler for å dele med oss? Sleng inn en kommentar i kommentarfeltet under.

Kommentarer

Kommentarer