Wings eksos til KTM 1290 Super Adventure

Som dere sikkert har fått med dere, har Snikkeren valgt Giannelli potte til sin sykkel. Når jeg hørte denne sykkelen første gang, fikk jeg ståpels.

Gianelli eksos

 

Jeg fant igrunn fort ut at jeg måtte kvitte meg med den originale eksosen selv. Jeg måtte bare ha mer lyd. Etter å ha søkt litt rundt på advrider sine forum, fant jeg ut at jeg måtte kikke nærmere på Wings sine potter http://www.wings.si/ver3/index.html

Jeg sendte mail til Gorazd, hadde natruligvis en del spm. Å for en service. Jeg fikk veldig gode svar, samt litt til på det jeg lurte på. Prisen var heller ikke avskrekkende. Rundt 5.500,- ferdig levert på døren.

Wings exhaustheh

 

Selv liker jeg den korte wings potten best, designet er helt klart det fineste jeg har funnet til 1290 SA. Men er utsende verdt den ekstra prisen?? Det får være opp til hver enkelt å bedømme. Det skal ikke mange søkene til på nettet før en leser om hvor god kvalitet det er på disse pottene. Nå har vi ikke foretatt en måling av lyden, men det skal vi nok få til. Vi må jo måle «lengde» en dag i framtiden. Hvem har sykkel med den feteste lyden.

 

En liten video jeg har laget.

Som takk for video fikk jeg tilsendt ekstra carbon deksel til å ha på røret. Slikt må en jo bare like.

Jeg fant ikke igjen bilde av egen sykkel med dette montert.

 

Jeg vil på det varmeste anbefale Wings potter for de som måtte lure på hvilken eksos de skal gå for.

Det følger med 2 stk innsatser/dB-killere de er like lang, men diameteren er forskjellig. Den blir levert med den største i (mest lyd) men det er enkelt å bytte til den mindre, eller ta den vekk å kjøre uten dB-killer. Men da anbefales det å mappe om ecu. Så du ikke blir å kjøre med for mager blanding.

Legg gjerne igjen en kommentar

Mvh

Thomas S. Hansen / LordShaft

Kommentarer

Kommentarer