MC Accessory

 

Når man kjører MC så blir det ofte til at man underveis ender opp med å kjøpe seg noe tilbehør, eller accessory som det så fint heter. Alle MC merker har slikt, å de fleste MC utstyrs leverandører har også liggende litt forskjellig. Skriver her litt om noe av det som har funnet veien hjem til meg i løpet av det siste halvåret. Oppgir ingen priser ettersom dette kan variere samt at enkelte ting er mottatt som en gavepakke på et arrangement jeg var på. Men alt av dette tilbehøret er å få tak i hos MC-Deler på Vartdal i Ørsta.

 

KTM Power Opener

Ergonomisk riktig grep, de som kjører motorsykkel vil kjenne igjen grepet, gasshånden vil muligens prøve å gi gass uten at det kommer noen reaksjon. Derimot blir det overraskende enkelt å åpne kald drikke etter en god kjøretur på MC.
20160530_210218

KTM graphic mug

Brukbar stor kopp med bra håndtak som rommer bra med kaffe, ikke noen liten fancy kopp som man knappest hverken kan holde eller drikke av.
20160530_203445
20160327_212248

KTM Mini Pro Silencer System

Min unge bruker ikke så mye smokk, men når det først skal brukes smokk, så SKAL det være KTM pro silencer, alt annet blir spyttet ut etterfulgt av sutring å hyling. Silenceren har vert jamt brukt over en periode nå å viser ingen større tegn til slitasje. Den blir tidvis brukt feil vei(KTM logoen opp ned), men fungerer like fint begge veier.

 

KTM Racing Body

Kjøpte str. 18 måneder, fremdeles rikelig stor ved 21 måneder. Passer like fint til hverdags som til karneval i barnehagen. Fargene taper seg litt ved ofte vask, men holder seg så lenge den passer på ungen.

 

 

 

Spidi lommebok

Ikke så liten som en kortholder, men heller ikke veldig stor til lommebok å være. Passelig god plass til nødvendige kort, noen pengesedler samt litt små mynt. Spidi logoen er relativt lite synlig på fremsiden, så man reklamerer ikke akkurat så mye, samtidig som det syner igjen for de som vet hva det er snakk om.
20160530_203936
20160530_203947

Spidi skjerf

Ser pent ut, stort nok til at de fleste får det rundt enten hals eller hode, men holder lite på varmen, passer seg best som pynt på veggen enten i MC garderoben eller i garasjen.
20160530_205813

Kommentarer

Kommentarer